Handelsmissie PIB naar Australië: kansen in waterstof

Roosmarijn Stout 03-08-2023 319 keer bekeken

Begin

19-10-2023 om 09:00

Einde

27-10-2023 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Australië zet in op waterstof als duurzame energiedrager. Dat biedt kansen voor Nederlandse ondernemers op Australische bodem. Wil je meer weten over deze kansen? Ga dan mee op handelsmissie naar Australië van 19 tot en met 27 oktober 2023.

Tijdens de missie bezoeken we de belangrijkste waterstofprojecten van het land en maken we uitgebreid kennis met Australische ketenpartners. Ook wordt er een gezamenlijke stand georganiseerd tijdens de Asia Pacific Hydrogen Summit, waarin de aangesloten bedrijven zich kunnen presenteren.

Voor wie?

De verwachting is dat Australië de komende jaren grote hoeveelheden (groene) waterstof gaat produceren en exporteren. Een deel van de innovaties zal uit het buitenland moeten komen. Ben je een ondernemer, technologieprovider, of consultant? Of ben je als onderzoeker verbonden aan een kennisinstelling? Als je ook nog actief bent op een van onderstaande thema's, dan is deze missie mogelijk interessant voor jou.

  • Oplossingen en technologieën voor opslag en transport van waterstof (offshore en onshore). Bijvoorbeeld verschillende pijpleiding-oplossingen, opslagtechnologieën, tanks en onderdelen/componenten;
  • Onshore en offshore elektrolyse voor offshore waterstofproductie;
  • Toepassingen voor en expertise op het gebied van de import en exportterminals van waterstof;
  • Technologie voor waterstoftoepassingen (ondernemer, start-up of scale-up op zoek naar kansen bij technologiedemonstratieprojecten en/of samenwerking met Australië);
  • Waterstofcertificering (deelname van certificerings- en beleidspartijen biedt een kans om samen te werken met de Australische/standaardisatie-autoriteiten);
  • Expertise op het gebied van H2 (onderwijs- of kennisinstelling en geïnteresseerd om deze kennis te delen met de Australische markt).

Kosten

De kosten voor deelname aan dit evenement zijn € 750 per persoon exclusief exclusief btw en exclusief de reis- en verblijfskosten. Deelname is inclusief programma, transfers naar programmaonderdelen en enkele lunches/diners die als onderdeel van het programma zijn opgenomen. 

Aanmelden

Wil je deelnemen aan deze handelsmissie? Meld je dan vóór 31 augustus 2023 aan via het aanmeldformulier.

Meer Weten?

Meer informatie over de missie vind je op de website van RVO:

Handelsmissie PIB Australië

Cookie-instellingen