RH2INE Annual Conference 2023

Nienke Kikkert 24-08-2023 211 keer bekeken

Begin

22-09-2023 om 12:30

Einde

22-09-2023 om 18:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Provinciehuis Zuid-Holland, Den Haag

De conferentie richt zich op het vaststellen van de voorwaarden die nodig zijn om het gebruik van waterstof in de binnenvaart te versnellen, op het vieren van behaalde mijlpalen en op het delen van kennis en inspiratie.

Wat is RH2INE

RH2INE is een samenwerking tussen de provincie Zuid-Holland en de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Doel van de samenwerking is het creeren van een zero-emissie transportcorridor. Er wordt gewerkt aan de juiste voorwaarden en infrastructuur voor het gebruik van waterstof voor de binnenvaartketen, zoals de binnenvaart, vrachtvervoer over de weg en het spoor voor de last mile.

Programma

- In de ochtend zijn er verschillende break-out sessies met o.a. vertegenwoordigers van regio's, havens en schippers (alleen op uitnodiging)

- Het openbare gedeelte start met een netwerklunch, gevolgd door een plenair gedeelte met updates over RH2INE-verklaringen, beleid en projectpresentaties. 

- Tijdens de conferentie zullen keynote speeches worden gehouden door Jeannette Baljeu,  lid Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland en Mona Neubaur, vice-premier en minister van Economische Zaken, Industrie, Klimaatactie en Energie van de deelstaat Noordrijn-Westfalen.

Meer informatie en aanmelden

 

 

Cookie-instellingen